HalloCartoons! [archief]

Zondag 4 september presenteren Eindhovense cultuurorganisaties zich weer tijdens Hallo Cultuur! door heel de stad om de opening van het nieuwe culturele seizoen te starten. Bij deze negende editie zijn twee wandelingen uitgezet, waarbij Walk 1 begint bij het museum Ton Smits Huis om 12:00 uur. De wandeling loopt via het Parktheater naar Pand P [voormalig Plaza Futura] aan de Leenderweg. De tour is gratis. Aan de Walking Tours kunnen 15-20 personen meedoen. Aanmelden kan via info@indigo-wereld.nl.

Deze dag is de vrolijk blauw roze museumwoning aan de rand van het Ton Smits Park tot 17:00 uur geopend. Wij nodigen iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen. De expositie Winnen of ...opgeven  is tot eind september nog te zien met cartoons over olympische sporten.

 

Redders in nood
Eveneens is er een selectie cartoons samengesteld naar aanleiding van de wereldkampioenschappen Lifesaving Sport, een spectaculaire sport die is afgeleid van het echte reddingswerk in het water. Dit evenement vindt plaats in het Pieter Hoogenband Zwemstadion Eindhoven en in Noordwijk van 1 tot en met 18 september. Deze cartoons worden ook tot eind september in het museum tentoongesteld.

Het Ton Smits Huis is zondag 4 september ook van de partij in het Parktheater !

 

24/08/2016

 

Jacob Reviuslaan 25logo museum Ton Smits Huis Eindhoven

5644 TP Eindhoven

 +31 (0)40 211 47 86

info@tonsmitshuis.nl

Wil je snel meer weten?
 Neem telefonisch contact op of e-mail  info@tonsmitshuis.nl

Eindhoven

Website door: DHvV

Feedback